Ankara Antlaşması Süresiz Oturum İzni

2014-12-26 00:09:26

ankara antlaşması kapsamı, süresiz oturum izni, ingilterede süresiz oturum, vize uzatma başvurusu

Ankara Anlaşması kapsamında serbest meslek sahibi olarak toplamda 4 yıl İngiltere’de yaşadıktan sonra Süresiz Oturum Hakkı kazanabilirsiniz.

Süresiz oturum izni başvurusu yapabilmek için 4 yılın tam olarak doldurulmuş olması şarttır. Daha önceden başvuru yapılması mümkün değildir.

Ankara Antlaşması ile 4 yıl boyunca İngiltere'de kaldıktan sonra yapılan sürekli oturum izni başvurularında diğer İngiltere vizesi kategorilerine (Evlilik Vizesi gibi) yapılan başvuruların aksine İngilizce dil sınavı belgesi/sertifikası şartı bulunmamaktadır. Dolayısıyla herhangi bir İngilizce sınavına girmek şart değildir.

Süresiz oturum izni başvurunuz eğer kabul edilirse bu tarihten sonra artık vize uzatma başvurusu yapmanıza gerek kalmayacaktır, sürekli bir şekilde İngiltere'de kalabilirsiniz.

Süresiz oturum izni ile Ankara Antlaşması İngiltere vizesi kapsamında olan serbest meslek sahibi olarak çalışma şartı ortadan kalkar. Kişi istediği gibi yarım ve tam zamanlı olarak dilediği işte çalışır.

Tüm bunların yanında devlet sosyal yardımlarından faydalanabiliyor duruma gelirsiniz. Süresiz oturum izni aldıktan sonra dilerseniz sosyal yardımlardan faydalanmak için başvuruda bulunabilirsiniz.

Ankara Antlaşması İngiltere vizesi başta olmak üzere diğer her çeşit İngiltere vizesi ile ilgili profesyonel hizmet almak istiyorsanız lütfen İngiltere vizesi başvuru hattıüzerinden uzman ve tecrübeli danışmanlarımızla iletişime geçiniz.

  • "Ankara Antlaşması Süresiz Oturum İzni" sayfası 2486 defa okundu
  • ankara antlaşması kapsamı, süresiz oturum izni, ingilterede süresiz oturum, vize uzatma başvurusu
  •   «  Ankara Antlaşması Süresiz Oturum İzni sayfasını paylaş
x

Bizi Takip Edin